Hjem

To all of our North American customers we are excited to announce a partnership with Salty Provisions, for all of your Havsnø ordering needs.

They carry the largest selection of our sea salt including our Havsnø Flakesalt and TANGO seaweed blend. Please check them out here: https://doyoulovesalt.com/

 

There are several other options for purchasing and ordering our Havsnø Flakesalt: 

The Meadow has several bricks and mortar stores in Portland, Oregon or easy ordering from their website:
https://themeadow.com/collections/all-salt/products/bittermans-flake-sea-salt

Bitterman Salts are also carried at New Seasons grocery stores. Please see a link to store locations:
https://www.newseasonsmarket.com/store-map/

Last, but certainly not least, our salt is available at Sur La Table also under the Bitterman Flakesalt brand:
https://www.surlatable.com/bitterman-flake-salt/5272604.html

NORTH SEA SALT WORKS er en familiebedrift lokalisert på øya Gossen i Møre og Romsdal. Vårt mål er å gjenopplive norsk salttradisjon. I århundrer ble en av verdens viktigste mineraler – havsalt – produsert langs norskekysten. Ved å bygge på metoder brukt i Norge siden vikingtiden leverer North Sea Salt Works havsalt til folks bord med en enestående renhet og smak gjennom en 100% bærekraftig produksjonsprosess.

Følg oss på sosiale medier: FacebookInstagram

Driver du restaurant?

Vi har restaurant-kunder som er på listen over de beste restauranter i verden samt  Norges fantastiske og voksende antall Michelin restauranter. Hvis din restaurant har lyst til å prøve vårt 100% naturlige norske havsalt så ta kontakt og vi sender gjerne prøver og prisliste.

Driver du butikk?

Driver du butikk (dagligvare, delikatesse, lokalmat forhandler, gårdsbutikk, fiskehandler eller kjøttbutikk) og vil selge kvalitetssalt fra Norge vil vi gjerne høre fra deg. Vi står for lokalmat, kvalitetsmat, godt håndverk og bærekraftig produksjon.

Her finner dere havsaltet vårt

HAVSNØ Flaksalt er tilgjengelig i største deler av landet. Du vil finne det i dagligvare, delikatesser, lokalmat forhandlere, gårdsbutikker, fiskehandlere og kjøttbutikker. Har du en Meny eller Coop Mega i nærheten så finner du oss i krydderhylla. I noen av de andre dagligvarekjedene ligger vi inne som et produkt din lokale kjøpmann kan bestille. Så bare spør!

HAVSNØ er navnet vi har gitt våre håndhøstede sjøsaltflak av høyeste kvalitet. HAVSNØ er laget fra rent kaldt sjøvann fra Saltsteinsleia, ei lei inn fra det åpne havet som går rett forbi vår fabrikk her på Karlsholmen. Dette er salt fra Norskehavet.

HAVSNØ er krystallisert sjøvann som gir hvite, flate og litt sprøe saltflak som inneholder over 30 mineraler fra det rene sjøvannet. Det er mineralene i saltet og prosessen det framstilles på som gjør at HAVSNØ er demonstrerbart forskjellig fra konkurrentene i utseende og smak. Smaken gjenspeiler norsk natur og hav med en kraftig saltsmak og en sprø og fin konsistens uten bitterhet.

C