Hjem

NORTH SEA SALT WORKS er en familiebedrift lokalisert på øya Gossen i Møre og Romsdal. Vårt mål er å gjenopplive norsk salttradisjon. I århundrer ble en av verdens viktigste mineraler – havsalt – produsert langs norskekysten. Ved å bygge på metoder brukt i Norge siden vikingtiden leverer North Sea Salt Works havsalt til folks bord med en enestående renhet og smak gjennom en 100% bærekraftig produksjonsprosess.

HAVSNØ er navnet vi har gitt våre håndhøstede sjøsaltflak av høyeste kvalitet. HAVSNØ er laget fra rent kaldt sjøvann fra Saltsteinsleia, ei lei inn fra det åpne havet som går rett forbi vår fabrikk her på Karlsholmen. Dette er salt fra Norskehavet.

HAVSNØ er krystallisert sjøvann som gir hvite, flate og litt sprøe saltflak som inneholder over 30 mineraler fra det rene sjøvannet. Det er mineralene i saltet og prosessen det framstilles på som gjør at HAVSNØ er demonstrerbart forskjellig fra konkurrentene i utseende og smak. Smaken gjenspeiler norsk natur og hav med en kraftig saltsmak og en sprø og fin konsistens uten bitterhet.

Følg oss på sosiale medier: Facebook Twitter LinkedIn Instagram

EMBLA Food Entrepreneur of he year 2017 Norway

God artikkel i D2 magasinet om salt fabrikken og saltet vårt! 06.03.2015 Salt for Norge

Flott artikkel som forteller historien vår i matmagasinet NORD September 2014. Kvinnen som koker havet