Fint Havsalt
Kråkebolle fint havsalt, Fine sea salt, kosher sea salt,

FINT HAVSALT

Vårt finkornete havsalt Kråkebolle* har en litt grovere konsistens enn det man kaller vanlig bordsalt. Saltkornene er litt for store til å gå igjennom hullene i en standard saltbørse og saltet er heller ikke ment til å stå på spisebordet. På spisebordet anbefaler vi en skål med Havsnø flaksalt eller Sjøstein grovt havsalt i saltkverna.

KRÅKEBOLLE FINT HAVSALT

Kråkebolle består av veldig små, fine og lette havsalt flak og er perfekt til baking eller andre oppskrifter som spør etter målenheter som en teskje eller andre mer nøyaktige mål enn en klype. Det finkornete saltet blander seg fint inn i brøddeigen eller annen mat så du får en fin og jamn saltsmak på maten du lager. Kråkebolle er også et salt du bruker til hermetisering, røyking, rakfisk, spekekjøtt og andre spennende og kreative kjøkken prosjekter hvor du ønsker å bruke et kvalitetssalt.

Kråkebolle Fint Havsalt er tilgjengelig i følgende forpakninger:
250g pose (butikk)
1 kg spann (restaurant)
5 kg sekk (restaurant/matproduksjon)

* Hvis du lurer på hvordan vi kom til å kalle vårt finkornete havsalt for Kråkebolle så er det en god grunn til det. Vi laget bolle deig på kjøkkenet en dag og så hadde Michal nettopp tatt et fint bilde av en kråkebolle hun fant i sjøkanten ved fabrikken, ja du skjønner… Ikke mye bruk av fokusgrupper her i gården 🙂