Flaksalt

Gi hver rett det lille ekstra med flaksalt

Flaksalt går også under navnet finishing salt som direkte peker på den mest vanlige bruks formen for flaksalt. Finishing heter det når kokken salter maten etter retten er laget men før tallerkenen går ut på bordet. Poenget er å spre fint knuste krystaller av havsalt på maten for å framheve rettens smaker. Vi er stolt over at flere av verdens mest anerkjente kokker bruker vårt salt ved deres Mise en place.

HAVSNØ FLAKSALT

Vårt flaksalt Havsnø har vi gitt en myk krisp konsistens som gjør at den lett kan smuldres mellom fingrene for å gi et jamt dryss av salt over favorittrettene dine. Knus eller strø flakene over grønn salat, grillete grønnsaker, fisk og alt av sjømat. Vår favoritt er å nyte litt Havsnø drysset over nykokte nypoteter med litt smeltet usaltet smør.

Havsnø Flaksalt kommer i følgende forpakninger i dag:

175g pose (butikk)

750g spann (restaurant/storkjøkken)

4kg sekk (restaurant/storkjøkken/matproduksjon)

Scallops grilled on hot stone sprinkled with Havsnø flake salt. Kamskjell grillet med dryss av Havsnø flaksalt.