I Nyhetene

Smakslandet – Matkanalen November 2017

Se! Smak! Det er havet! Kokk Gunnar Jensen viser deg hvordan du lager hummer med tomat og – sjølsagt – Havsnø salt fra North Sea Salt Works!

NRK Dagsrevyen 21, 8. februar 2017

Flott reportasje om Gossen og saltfabrikken.

HORECA NYTT 30.03.2017

Tar opp kampen med Maldon

Saltfabrikken North Sea Salt Works i Møre og Romsdal forventer rekordomsetning i 2017, og har mål om å vippe Maldon ned fra tronen.
North Sea Salt Works er en familiebedrift lokalisert på øya Gossen i Møre og Romsdal. Saltet utvinnes fra rent sjøvann fra leia utenfor den lille saltfabrikken.
Les artikkelen på horecanytt.no

Det Norske Måltid 2016 Juryens Spesialpris

Det Norske Måltid, Stavanger 2017. Les juryens utalelser her.

Vi er stolt av å være med i dette selskapet. Se listen over alle vinnerne her.

HORECA NYTT 31.03.2016 09:30

Stiansen hedrer norsk salt

Havsnø fra North Sea Salt Works på Møre er tildelt Spesialitet-merket av Matmerk.
– Klart Havsnø fortjener Spesialitet-merket for unik smak. Vi bruker det selv på Statholdergaarden, og saltet som North Sea Salt Works på øya Gossen i Møre lager er et håndhøstet flaksalt av fabelaktig kvalitet, sa stjernekokk og restauratør Bent Stiansen da han nylig overrakte Spesialitet-merket til saltet Havsnø.

Les hele artikkelen på horecanytt.no

Matmerk – Spesialitet merket tildelt 2016

Tildelt av uavhengig fagjury

Spesialitet garanterer deg en unik smaksopplevelse. Hvilke mat- og drikkevarer som kommer gjennom nåløyet bestemmes av en uavhengig fagjury ledet av fylkesmann Lars Sponheim. Fagjuryen vurderer grundig kvalitet og smak før de tildeler Spesialitet. – Jeg synes det er moro med salt fra norske havområder, og det at saltet høstes fra de øverste, lette saltlagene gir et flott, flaket salt, sier fagjurymedlem Britt Kåsin.

Les artikkelen på matmerk.no

Dagensnæringsliv – D2 Magasinet mars 2015

God artikkel i D2 magasinet om salt fabrikken og saltet vårt! 06.03.2015 Salt for Norge

Nationen 20 april 2015

Flott artikkel. Les artikkelen her.